Woning huren

Ben jij opzoek naar een geschikte woonruimte?

G.R. Housing heeft vele studentenkamers, studio’s, appartementen en woningen vanuit haar netwerk in het aanbod. De huur van onze objecten kunnen voor korte of langere tijd gehuurd worden en zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Hierdoor wisselt ons aanbod dagelijks. G.R. Housing blijft ten alle tijden het contactpersoon voor de verhuurde objecten, waardoor jij als huurder altijd snel te woord wordt gestaan.

Wij behartigen de belangen van onze huurders. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop en wij streven naar een fijn verblijf gedurende jouw huurperiode.

G.R. Housing  zal jou onder andere in onderstaande zaken bijstaan:

 • Inventarisatie van jouw woonwensen;
 • Wij zullen het aanbod vergelijken met de aangegeven woonwensen en indien er een match is, kan er een bezichtiging worden inpland;
 • Wij bezoeken samen met jou de geselecteerde woonruimtes;
 • Samenstellen van de benodigde documenten, het voordragen bij potentiele verhuurder(s) en zich ervoor inspannen dat de desbetreffende woonruimte aan jou wordt gegund;
 • Het voeren van de onderhandelingen;
 • Het bespreken en ondertekenen van de huurovereenkomst;
 • Contactpersoon gedurende de gehele huurperiode voor alle vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de woonruimte;
 • Begeleiding bij zaken als: wasmachine huren, netbeheerder contacteren, milieu pas, internet aansluitingen, inventaris, e.d.

Hoe werken wij?

 • Zoek jij een leuke woonruimte, dan kunnen wij hiermee helpen indien wij een zoekopdracht van jou ontvangen;
 • Wij werken op basis van no cure, no pay. Dit betekent: zit er geen geschikte woonruimte voor jou tussen, dan betaal jij uiteraard ook niets;
 • Het aanbod op onze website is een greep uit het aanbod die wij vinden binnen ons netwerk, hier gaan wij op dagelijkse basis gericht naar opzoek;
 • Het aanbod op onze website geldt als leidraad van woonruimtes die wij eventueel kunnen aanbieden, zie het al ‘voorbeeld woonruimtes’. Hierbij is het soms mogelijk ook daadwerkelijk de woning vanuit onze advertenties te huren, maar het kan voorkomen dat deze niet meer beschikbaar zijn of anders verhuurd zijn.

Schrijf je vrijblijvend en gratis in via het inschrijfformulier op onze website waarin de woonwensen kunnen worden aangegeven. Op deze manier brengen wij de woonwensen in kaart en vergelijken deze met het aanbod binnen ons netwerk.

Wil jij gaan huren?

Wil jij gaan huren?

Schrijf je dan vrijblijvend in via onze website. Na je inschrijving gaan wij direct voor jou aan de slag!

Gratis inschrijven

Een snelle vraag?

Heb jij een vraag?

Breng een bezoek aan ons kantoor te Leeuwarden. Daarnaast zijn wij via het contactformulier, telefonisch of per email bereikbaar.

Contact!

Wisselend aanbod!

Ons wisselend aanbod!

Gelukkig weten huurders G.R. Housing snel te vinden. Ons aanbod wisselt hierdoor regelmatig. Staat jouw ideale woonruimte niet op de website? Neem dan toch contact op!

Woning aanbod!

Woning in beeld

225
Studentenkamer, met eigen keuken Van der Kooijstraat
Te huur in Leeuwarden
€ 355/maand
300
Studentenkamer Bernhardus Bumastraat
Te huur in Leeuwarden
€ 325/maand
225
Studentenkamer, Van der Kooijstraat
Te huur in Leeuwarden
€ 340/maand