Over ons

G.R. Housing is een jong en fris bedrijf, dat met veel enthousiasme en kennis, gespecialiseerd is op het gebied van woning huren, woning verhuren en beheer van woonruimten. Een bedrijf waar snelle service, doelgerichtheid, flexibiliteit en lage kosten hoog in het vaandel staan. En waar een persoonlijke en open benadering een van de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Wij helpen studenten en starters zonder lange wachtlijsten of hospiteren de ideale woonruimte te vinden.

Wanneer wij jou uitnodigen voor een bezichtiging, dan hebben wij wellicht een woonruimte gevonden die precies past bij wat jij zoekt. Op deze manier bieden wij een gepaste woonruimte aan met alle wensen van jou, eventuele huisgenoten en de verhuurder. Als er meerdere woonruimtes aansluiten bij jouw wensen, dan kunnen wij tijdens een bezichtiging meerdere woonruimtes laten zien. Gezien ons netwerk is de kans groot dat je binnen een dag de ideale woonruimte hebt gevonden.

Dus ben jij, of iemand die je kent, op zoek naar een studentenkamer, studio, appartement of woning in het centrum van Leeuwarden of Groningen. Dan helpen wij jou graag verder!

Verstuur een e-mail naar info@grhousing.nl voor meer informatie of bereik ons op telefoonnummer 058-2038151 tijdens kantooruren. Dan gaan wij meteen voor jou aan de slag.

Wil jij gaan huren?

Wil jij gaan huren?

Schrijf je dan vrijblijvend in via onze website. Na je inschrijving gaan wij direct voor jou aan de slag!

Gratis inschrijven

Een snelle vraag?

Heb jij een vraag?

Breng een bezoek aan ons kantoor te Leeuwarden. Daarnaast zijn wij via het contactformulier, telefonisch of per email bereikbaar.

Contact!

Wisselend aanbod!

Ons wisselend aanbod!

Gelukkig weten huurders G.R. Housing snel te vinden. Ons aanbod wisselt hierdoor regelmatig. Staat jouw ideale woonruimte niet op de website? Neem dan toch contact op!

Woning aanbod!

Woning in beeld

300
Studentenkamer, Van der Kooijstraat
Te huur in Leeuwarden
€ 340/maand
300
Studentenkamer, Bleeklaan
Te huur in Leeuwarden
€ 250/maand
Woning verhuurd 225
Appartement, Boksdoornstraat
Te huur in Leeuwarden
€ 800/maand