Woning verhuren

G.R. Housing is een van de belangrijke spelers op het gebied van verhuur in Leeuwarden en Groningen, met name op het gebied van studentenverhuur en starterswoningen. Een grote klantenbestand en onze persoonlijke benadering naar zowel huurders als verhuurders maakt onze dientsverlening uniek en efficiënt. Naast studentenwoningen verhuren wij ook studio’s, appartementen, gehele woningen of opslag ruimtes (garages, loodsen, etc.). Wanneer u overweegt uw woningruimte / ruimte te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.

Verhuuradvies op maat!

Een persoonlijke en open benadering naar zowel verhuurder als huurder staan bij G.R. Housing hoog in het vaandel. Voor wij een woning in de verhuur nemen vragen wij u vrijblijvend langs te komen op ons kantoor om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken. Dit om uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken.

Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij foto’s van uw woning om te gebruiken voor advertenties op het internet, waarbij gebruik gemaakt wordt van zowel onze websites als sociale media.

Huurders

Bij verhuur in opdracht van de verhuurder selecteren en screenen wij geschikte kandidaten voor uw huurwoning alvorens tot een bezichting te komen.
G.R. Housing biedt alleen een service aan huurders die:

  • inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond;
  • financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen.

Voor kandidaat-huurders plannen wij een bezichtiging. Als een huurder besluit om uw woning te gaan huren, maken wij desgewenst een huurcontract op.

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit een aantal verschillende activiteiten gericht op uw specifieke wensen als verhuurder.

  • Advies op korte en lange termijn;
  • adverteren (internet, mailings, social media);
  • inspecteren van de woning;
  • Inventarisatie van potentiele huurders (selecteren, screenen en matchen van huurders);
  • Assisteert in onderhandeling en vastleggen afspraken;

Staat uw woning in de verkoop

Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden wordt, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning “tijdelijk” verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt. Verhuur op basis van de “Leegstandswet”.

Wil jij gaan huren?

Wil jij gaan huren?

Schrijf je dan vrijblijvend in via onze website. Na je inschrijving gaan wij direct voor jou aan de slag!

Gratis inschrijven

Een snelle vraag?

Heb jij een vraag?

Breng een bezoek aan ons kantoor te Leeuwarden. Daarnaast zijn wij via het contactformulier, telefonisch of per email bereikbaar.

Contact!

Wisselend aanbod!

Ons wisselend aanbod!

Gelukkig weten huurders G.R. Housing snel te vinden. Ons aanbod wisselt hierdoor regelmatig. Staat jouw ideale woonruimte niet op de website? Neem dan toch contact op!

Woning aanbod!

Woning in beeld

300
Ruime studentenkamer met eigen keuken, Willem Loréstraat
Te huur in Leeuwarden
€ 360/maand
225
Studentenkamer, met eigen keuken Van der Kooijstraat
Te huur in Leeuwarden
€ 355/maand
300
Studentenkamer, Alma Tademastraat
Te huur in Leeuwarden
€ 195/maand